BREAKOUT ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

  U heeft bij ons de mogelijkheden voor diverse breakout en teambuilding activiteiten. Onze gasten beschouwen deze activiteiten als ontspannend, uniek en erg leerzaam. Veel van onze teambuilding activiteiten doen we in nauwe samenwerking met onze partners. Op deze manier halen we samen met u het beste uit uw verblijf.

  Voor een (korte) actieve onderbreking, zijn er volop leuke wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Bij mooi weer, kunt u na afloop van uw bijeenkomst lekker genieten op het terras en gezellig met elkaar barbecuen. De grote ruime open keuken is een uitstekende plek voor teambuilding om met elkaar het diner te bereiden.

  IN SAMENWERKING MET ONZE PARTNERS

  Wilt u uw team op een hoger niveau brengen dan kan dit door een workshop schapen drijven of honden spiegelen. Dit is een buitengewoon originele manier om als groep inzicht te krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leiding geven/ontvangen en manier van samenwerken. Wij werken hiervoor samen met Llanfarian Bordercollie Events.

  Ook kunt u bij ons terecht voor intensievere teambuilding activiteiten. In samenwerking met Team4teams organiseren we diverse outdoor activiteiten. Bent u een geboren leider of bent u een volger? Met deze activiteiten worden uw capaciteiten op de proef gesteld en waar nodig verbeterd. Echt uw handen uit de mouwen steken met inzichten die u direct op de werkvloer in de praktijk kunt brengen.

  Zoekt u een activiteit waarbij uw team dichter naar elkaar toegroeit in een ontspannen setting? Bij ‘t Koningsbed kunt u samen met uw team bourgondisch of outdoor koken, georganiseerd door Campfire Chef. Een echte aanrader voor smaakmakers waarmee u uw team laat uitblinken. Zaken als leiderschap, projectmanagement en samenwerking vormen een belangrijke basis. Natuurlijk sluit u deze activiteit af met een heerlijk zelf bereid diner.

  Een echte ontspannen wijze van teambuilding is een workshop pizza bakken in een houtgestookte oven. Deze activiteit organiseren we samen met onze partner PizzaJolly. Zaken als leiderschap, teamgeest, kick-off en meer passeren de revue. Maar dan verpakt in een krokant jasje. Uniek en enorm succes- & smaakvol.

  U kunt bovenstaande organisaties benaderen voor gerichte informatie!

  • Wandeltochten/Fietsroutes
  • Schapendrijven/Hondenspiegelen
  • Barbecue
  • Outdoorcooking
  • Kookworkshops
  • Paardenfluisteraar
  • Klimbos

  Voor reserveringen of vragen

  “Mooie, rustige locatie en accommodatie, waarbij geen andere gasten aanwezig zijn”

  RANDSTAD

  “Prachtige omgeving, heerlijk eten en een uitstekende vergaderlocatie”

  CANON